5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Mono blok gövde bünyesı sektör sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin karıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Kızılışdataş merkezi, yedinci sanat, meslek, sayrılarevi kabilinden toplanmış dirim alanlarında yangın kapısı kullanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel gibi binalarda da evgin çıkış bapları yangın simultane kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise zelzele gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sertifikasız yangın kapıları da makul maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir alternatif yangın kapısı sunar.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan yangın kapısı kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir yer da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz faziletli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapıları tasarruf vadiına bakılırsa, rengine nazaran ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna alınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yararlanma amacı: Oylumlu kızılışveriş merkezleri yahut stat kabilinden kalabalık alanlarda ivedi çıkış bapsı sayısı daha ziyade ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve Yangın Merdiveni Kapısı servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page